Marika Fingerroosilta rintava muistutus seuraajilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on viime vuosina työskennellyt esimerkiksi glamour-mallina ja poseerannut lukemattomien lehtien sivuilla. Marika on yhä suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia. Nykyisin Fingerroos hemmottelee seuraajiaan varsin usein näyttävillä kuvillaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt vuorossa on rintava poseeraus, jossa Marika on kuvannut itsensä antavassa mustassa nahkatopissa. Kuvan yhteydessä hän muistuttaa kaikkia siitä, että elämä on nyt. Jokaisen tulisi muistaa nauttia jokaisesta päivästä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.