Matkustajakoneen lähtö viivästyi – liito-orava karkasi matkustamoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eastern Arilines -yhtiön lento viivästyi taannoin erikoisesta syystä. Matkustamossa pääsi irralleen sokeriorava, muun muassa australiassa tavattava pussiliito-orava. Välikohtaus johti lopulta poliisitoimiin, sillä eläin oli tuotu koneeseen ilman lupaa.

Jinaniin matkalla olleen koneen oli määrä nousta ilmaan, kun matkustajan koneeseen salakuljettama sokeriorava karkasi. Henkilökunta yritti ottaa vikkeläliikkeistä eläintä kiinni. Matkustajat ohjattiin takaisin terminaaliin odottamaan tilanteen ratkeamista.

Matkustajakoneen lähtö viivästyi lopulta noin tunnilla. Lemmikin koneeseen salakuljettanut matkustaja otettiin kiinni poliisin toimesta. CNN:n mukaan lentoyhtiö ei ole toistaiseksi tarjonnut matkustajille hyvitystä tai esittänyt pahoitteluja lennon MU5599 viivästyksestä.