Taylor Swiftin exä on nopea liikkeissään – kihlasi nyt mallikaunottaren

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift vannoi vuosi sitten seurustellessaan Matty Healyn kanssa, että hän ei ole koskaan elämässään ollut näin onnellinen. Suhde ei kuitenkaan kauaa kestänyt vaan päättyi eroon vain parin kuukauden jälkeen.

Englantilainen muusikko Matty Healy ei ehtinyt juurikaan nauttia sinkkuelämästään kun hän jo löysi rinnalleen uuden rakkaan. Tällä kertaa 35-vuotias Healy alkoi seurustelemaan 26-vuotiaan mallin Gabbriette Bechtelin kanssa.

Nyt pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa olevansa kihloissa. Yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen he halusivat viedä suhteensa uudelle tasolle. Gabbriette on esitellyt näyttävää mustaa vihkisormustaan hänen omalla Instagram-kanavallaan.