Fanit huolestuivat Tammy Slatonin uusista kavereista – käyttävätkö naiset hyväkseen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloset siskot -televisiosarjan tähti Tammy Slaton on saanut TLC:n katsojilta ja sosiaalisen median seuraajilta ylistystä hänen äärimmäisen painonpudotuksensa jälkeen. Nainen on valinnut elämässään terveellisemmän suunnan, mikä on näkynyt ulkonäön lisäksi myös hänen aseenteessaan. Nyt kuitenkin fanit huolestuivat.

Uudenlaista elämäntyyliä opetteleva 37-vuotias Tammy Slaton jakoi äskettäin uuden videon itsestään. Hän oli pukeutunut täysin mustaan asuun ja esitteli uudet ystävänsä, Haley Michellen ja Paola Románin. Tammyn mukaan hän, Haley ja Paola edustavat hengellisesti maagista numeroa, eli kolmosta.

Michelle kutsuu itseään verkossa Paranormaaliprinsessaksi ja hakee kipeästi huomiota. Samaa voi sanoa myös Tammyn toisesta ystävästä, joka on esiintynyt televisiotähden videoilla huhtikuusta lähtien. Monet ihmiset ovat huolissaan näiden naisten vaikutuksista ja motiiveista. Nähtäväksi jää, hakevatko Tammyn uudet ystävät aitoa suhdetta naiseen vai pelkkää hyötyä koko maailman tuntemasta naisesta.