Grace Boor yläosattomissa paratiisisaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa viime vuosina suuren suosion saanut kurvikas mallikaunotar Grace Boor tienaa nykyisin ruhtinaallisen elantonsa esittelemällä vartaloaan. Hänellä on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viime aikoina Boor vaikuttaa pyrkineen kokeilemaan kuinka pieniä biksut voivatkaan olla.

Nyt Boor on suunnannut Turks ja Caicossaarille, jossa hän on poseerannut yläosattomissa paratiisisaaren upeissa maisemissa. Hän sanailee päivityksensä yhteydessä, että kyseessä on kaikkien isien toivetili Instagramissa. Ja hän on siinä kenties aivan oikeassa.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.