Upporikas Petra Ecclestone valittaa: ”Minulla ei ole ystäviä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Formula 1 -mijardöörin perijättärellä, Petra Ecclestonella, on koti Englannin Chelsean lisäksi myös Yhdysvaltojen Los Angelesissa ja Italian Monacossa. Nainen pitää kotikoulua neljälle lapselleen, joten matkustaminen eri kotien välillä on helppoa. Äitikavereita hän ei kuitenkaan ole saanut.

Petra Ecclestone on myöntänyt, että hän ei ole saanut paljoakaan ystäviä Los Angelesiin muuttamisen jälkeen. Syy on se, että hänellä ei ole natsannut monenkaan ihmisen kanssa. Hän ei kuitenkaan halua muuttaa ihan heti takaisin Iso-Britanniaan.

– Kaipaan ystäviäni ja perhettäni Iso-Britanniassa. Mutta täällä on vain rauhallisempaa. Pidän hitaammasta elämäntahdista, varhaisista illoista, ulkoilusta ja auringonpaisteesta. Ja tunnen itseäni vähemmän tuomituksi, Ecclestone kertoi The Timesille.

– Vaikeinta on, että meillä ei ole aitoja ystäviä. Minulla ei ole varsinaisesti synkannut kenenkään kanssa. Kaikki on niin pinnallista. Sam tapaa enemmän ihmisiä ja hän on paljon ulospäin suuntautuvampi ja ystävällisempi. Ihmisten asenne minua kohtaan muuttuu välittömästi, kun he kuulevat sukunimeni.

Pariskunta on päättänyt laittaa lapset kotiopetukseen, ja Sam myönsi aiemmin, että se on hänen mielestään loistava tapa viettää aikaa yhdessä. Heillä on omia opettajia ja urheiluvalmentajia. Kotikoulussa perhe saa myös valita, mitä lapsille opetetaan. Ecclestone on aiemmin arvostellyt muun muassa woke-aatteen ujuttamista opetusmaailmaa ja sivistyksen mädättymistä.