Sabrina Carpenter hemmotteli fanejaan – julkaisi maistiaisen musiikkivideon kuvauksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sabrina Carpenter on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Hän on viime aikoina ollut suuren huomion keskipisteenä päästyään Taylor Swiftin Eras-kiertueelle Swiftiä lämmitteleväksi artistiksi. Naisen tuorein Espresso-nimeä kantava single on saanut Spotifyssa jo yli 470 miljoonaa kuuntelua.

Nyt 25-vuotias tähti julkaisi uuden musiikkivideon Please Please Please -nimiselle kappaleelle. Musiikkivideon on saanut alle kahdessa viikossa jo yli 26 miljoonaa katselukertaa ja paljon kommentteja. Moni on myös ihastellut pariskunnan kemiaa, koska videolla nähdään Sabrina Carpenterin näyttelijäpoikaystävä Barry Keoghan.

Sabrina Carpenter on nyt julkaissut myös YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään musiikkivideon kuvausten kulissien taakse. Sabrina Carpenter laulaa kappaleessa siitä kuinka hän toivoisi, että mies ei osoittaisi muiden pahoja aavistuksia ja ennakkoluuloja todeksi vaan käyttäytyisi hyvin eikä nolaisi häntä. Barry Keoghan esittää videolla rikollista ja gangsteria, joka tekee jatkuvasti pahaa, jää kiinni ja joutuu toistuvastu vankilaan.