Oletko valmis parisuhteeseen? Nämä merkit kertovat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihminen tuntee yleensä sisimmässään, jos hän on valmis parisuhteeseen. Joillekin meistä on kuitenkin luotu asioiden vatvomisen lahja, jolloin vakiintumisen päätös ei synnykään yhtä helposti kuin heillä, jotka ovat tottuneet seuraamaan intuitiotaan. Parisuhteet vaativat työtä ja saattavat pakottaa joustavaan mieleen.

Psykologi Bethany Cook on listannut PureWow-julkaisulle nyt merkkejä siitä, milloin ihminen on valmis vakiintumaan. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että ihminen on sinut itsensä kanssa ja oppinut rakastamaan omaa persoonaansa ennen kuin jakaa sydäntään muille. Hän on päässyt yli vanhoista suhteista ja katsoo tulevaa avoimella mielellä. Kannattaa myös muistaa, että täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan, sen sijaan parisuhteeseen voi löytyä itselleen paras mahdollinen kumppani.

Parisuhde vaatii aikaa, panostusta, sitoutumista ja halua olla toisen ihmisen kanssa. Jos ei pysty valitsemaan kumppaniaan pitkässä juoksussa, ei parisuhteeseen ryhtyminen kannata. Jos molemmilla on samanlaiset tulevaisuudenhaaveet ja yhteinen näkemys suhteen etenemisestä, parisuhteeseen ryhtyminen kannattaa.