Leonardo DiCaprio kihlautui salaa? Tyttöystävän nimettömässä sormus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprion vierellä nähdyt mallikaunottaret ovat olleet usein jopa puolet DiCapriota nuorempia. Hän on kertonut etsivänsä rinnalleen varttuneempaa naista, mutta on päätynyt kuitenkin näiden puheiden jälkeen moneen otteeseen nuorten mallien hurmaamiksi. Viime aikoina 49-vuotias mies on tapaillut 25-vuotiasta Vittoria Cerettiä.

Leonardo DiCaprio on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan Vittoria Cerettin kanssa. Välillä mies nähtiin läheisissä tunnelmissa Lottie Mossin kanssa, mutta ilmeisesti kyse oli vain viattomasta flirttailusta. Nyt DiCaprio on jälleen viihtynyt Vittorion kanssa.

Mallikaunotar ja Leonardo DiCaprio nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan juuri Los Angelesissa lounaalla. Lounaan aikana pariskunta oli osoittanut toisilleen läheisyyttä ja Vittorion vasemmassa nimettömässä oli myös nähty sormus, joka sai heti huhut mahdollisesta kihlauksesta liikkeelle.