Vaimo syyttää leffatähteä pahoinpitelystä – järkyttävät kuvat ei herkimmille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuista Hollywoodin menestyselokuvista tuttu näyttelijä Terrence Howard on ollut viime vuosina otsikoissa katkeran avioeronsa merkeissä. Miehen entinen Michelle-vaimo on muun muuassa uhannut palkkaavansa venäläisiä palkkamurhaajia tappamaan näyttelijän.

Nyt näyttelijästä viime toukokuussa avioeron saanut Michelle syyttä entistä puolisoaan pahoinpitelystä. TMZ kertoo, että pariskunta yritti lämmitellä välejään viime viikolla matkustamalla Costa Ricaan. Lempi ei kuitenkaan leiskunut, sillä nyt Michelle väittää Hoowardin pahoinpidelleen hänet loman aikana.

Menestysnäyttelijä on vastannut entisen vaimonsa syytteisiin sanomalla, että nainen sumutti häntä, hänen aikuista tytärtään ja toista perheenjäsentä pippurisumutteella. Näyttelijän tarinaa ei kuitenkaan olla vielä voitu vahvistaa, ja sen on epäilty olevan vain keino viedä huomio Michellen syytöksistä. Nainen suuntaa oikeuteen hankkimaan lähestymiskieltoa Howardia vastaan ja liitti oheen muutamia rajuja kuvia vammoistaan. Näyttelijä on silti kiistänyt koskeneensa Michelleen.