Aleksi ”Illi” Sariola juontaa Pientä pintaremonttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -saippuasarjasta aikoinaan tutuksi tullut ja sittemmin myös artistiuraa tehnyt Aleksi Sariola, eli artistinimeltään Illi, on kiinnitetty juontajaksi Pientä pintaremonttia -ohjelmaan.

Vuonna 2006 Kokoa mut -nimisen esikoisalbuminsa julkaissut Sariola on nähty remontteihin liittyen myös MTV3 MAX -kanavalla pyörivässä nikkarointiohjelmassa Ruuvari, jossa hän toimii tuottaja-käsikirjoittaja-juontaja -kolmoisroolissa jo toista kautta.

Ensimmäinen Aleksin juontama Pientä pintaremonttia –jakso nähdään MTV3-kanavalla torstaina 8. tammikuuta kello 20.30. Ohjelman sisustustiimiin kuuluvat tutut suunnittelijat Iisa Strand, Stina Sippus, Katja Piiroinen, Carita Langinauer ja Teuvo Loman. Tämä viisikko täydentyy nyt kolmella uudella suunnittelijalla.


Raportoi ongelma

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat