Eminem sai vihdoin avioeron

Viihdeuutiset · Stara.fi


Rap-tähti Eminemin vaiheikas avioero on vihdoin astunut voimaan. Seitsemän kuukautta vireillä ollutta eroa haki Eminemin vaimo Kimberly. Tämän jälkeen pariskunta on sättinyt toisiaan julkisesti useissa eri medioissa.

Yksi riidanaiheista oli pariskunnan nelivuotiaan tyttären huoltajuus. Oikeus tuomitsi hänelle yhteishuoltajuuden, mikä on varmasti oikea vaihtoehto tässä tilanteessa.

Elatusmaksun määräksi oikeus määräsi 40 000 markan verran dollareita. Maksaja on luonnollisesti Eminem, joka tunnetaan myös nimellä Marshall Matters III.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat