Nick Carter ja Paris Hilton erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Median tiiviisti seuraama julkkispari Nick Carter ja Paris Hilton on eronnut kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen. Backstreet Boys -yhtyeestä tuttu Carter ja miljardiperijä Hilton eivät siis enää seurustele.

Erosta aiheutunutta mielipahaa lieventääkseen Paris on hankkinut itselleen kissanpennun. Mistään kesäkissasta tuskin on kyse, sillä vaikka Parisin mielenkiinto kissaa kohtaan vähenisikin, tulee katilla olemaan kissanpäivät jossain perheen lukuisista kartanoista.

Parisin kalenteria on viime aikoina täyttänyt uuden Simple Life -televisiosarjan kuvaukset. Carterin aika on mennyt lähinnä Backstreet Boysin uuden materiaalin työstämisessä. Uutta levyä odotellaan jo kovasti.

Amerikasta kantautuneiden tietojen mukaan seuraavalla Backstreet Boys -levyllä ei ole mukana ainuttakaan rakkauslaulua. Tämä on ennennäkemätöntä poikabändien historiassa. Yleensä kappaleiden aiheet pyörivät vain ja ainostaan rakkauden ja ihmissuhteiden ympärillä.