Alias-tähdelle hermovaurio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alias-sarjan tähti Jennifer Garner on joutunut vuoteen omaksi sairastumisen takia. Aluksi hänen luultiin saaneen virusinfektion, mutta myöhemmin syyksi selvisi hermovaurio. Hermovaurion syntyi Garnerin kuvauksissa tekemän stuntin seurauksena.

Garnerin uuden Elektra -elokuvan tuotantoyhtiö Twentieth Century Fox on ilmoittanut virallisesti vain, että Garnerilla on sattunut ”kivulias onnettomuus”. Garnerin tilan toivotaan kuitenkin parantuvan, jotta hän voisi osallistua elokuvan promootiotapahtumiin aikataulun mukaisesti. Leffan ensi-ilta nähtiin sunnuntaina Las Vegasissa.

Kaikki Garnerin tilaisuudet jouduttiin kuitenkin perumaan kahdeksi viikoksi ennen ensi-iltaa. Samalla hänen osaltaan peruuntui Alias -sarjan kauden avausjakson ensi-ilta ja vierailu Saturday Night Alive -ohjelmassa.