Firevision Euroviisujen karsinnassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Firevision on mukana Euroviisujen viimeisessä Suomen karsinnassa, joka käydään perjantaina Imatralla. Ennakkosuosikkina varsinkin nuorison keskuudessa oleva Firevision ei kuitenkaan ota paineita kilpailusta.

Yhtyeen kilpailukappaleen nimi enteilee finaalipaikkaa, se on nimittäin Stars Are on Our Side. Firevision tunnetaan parhaiten parin vuoden takaisesta Stars-hitistään, joka valloitti radiotaajuudet vuonna 2003.

Muita perjantain semifinaalin kilpailijoita ovat Wäinötär, Geir Rönning, Kentala, Karoliina Kallio ja D’Voices. Kuuden kisaajan joukosta Tampereella 19. helmikuuta käytävään finaaliin pääsee kolme eniten yleisöääniä saanutta kappaletta.

Suora lähetys Imatran Kulttuurikeskuksesta nähdään TV2:ssa perjantaina 11.2. kello 21.00 alkaen.

Tähän mennessä finaaliin ovat suoriutuneet A&N, I’Dees, Urban Community, Christian Forss, Kimmo Kouri, Anna Stenlund, Jennie, Teddy vs. MC Chriss ja Elena Mady.