Firevision upealla showlla Euroviisujen finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi


Vaasalainen electro-pop-yhtye Firevision selviytyi Euroviisujen finaaliin upean vauhdikkaalla showllaan. Yhtye kisaa Euroviisu-edustajan paikasta ensi lauantaina Tampereella järjestettävässä kisassa.

Muita finalisteja ovat mm. Geir Rönning, Kentala, Christian Forss Geir Rönning, Kentala, A & N, I’Dees, Urban Community, Christian Forss, Kimmo Kouri, Anna Stenlund, Jennie, Teddy vs. MC Chriss ja Elena Mady.

Eilinen karsinta lähetetään uusintana TV2:ssa ensi yönä, sunnuntain puolella, kello 00.10. Suomen Euroviisuedustaja ratkeaa siis lauantaina 19.2. Tampere-talossa. Finaali televisioidaan suorana mm. TV2:ssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat