Beckhameille syntyi poika

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuin julkkisperhe on saanut perheenlisäystä. Jalkapalloilija David Beckhamin vaimo Victoria Beckham synnytti sunnuntaina Madridissa terveen poikalapsen.

Lapsi painoi syntyessään 3,5 kiloa ja synnytyslääkärin mukaan synnytys sujui hyvin. Aiemmin Beckhamin perheessä on jo kaksi lasta, 2-vuotias Romeo ja 5-vuotias Brooklyn. Uuden tulokkaan nimeksi on tulossa Cruz, eli vapaasti suomennettuna risti.

Äiti Victoria tunnettiin aiemmin Spice Girls -yhtyeen riveistä, jossa häntä kutsuttiin Posh Spiceksi. Tyttönimeltään hän on Victoria Adams.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat