Britney Spearsin alastonkuvat huijausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Netissä muutaman päivän ajan kiertäneet Britney Spearsin alastonkuvat eivät esitä kyseistä popparia. Stara.fi:n saamien tietojen mukaan kyseessä on – tosin paljon Britneytä muistuttava – malli nimeltä Emmie.

Kuvat on ottanut maineikas newyorkilainen valokuvaaja Eric Stiffler, joka ei kuvia ottaessaan kiinnittänyt huomiota mallin ja Britneyn yhdennäköisyyteen.

– En todellakaan. Se oli vain yksi hauska kuvaussessio muiden joukossa. Malli oli upea ja meillä oli todella hauskaa, hän kertoi eräässä haastattelussa. Totta kai haluaisin, että kaikki kuvani saisivat yhtä paljon huomiota kuin nämä kuvat ovat nyt saaneet.

Kuvissa esiintyvä malli on siis Emmie ja hän on kotoisin Iowasta, Yhdysvalloista. Kyseinen kuvaus oli Stifflerin ensimmäinen hänen kanssaan.

– En valinnut mallia Britneytä ajatellen. Itse asiassa olen edelleen sitä mieltä, että Emmie ei näytä kovinkaan paljon Britneyltä, kuvaaja toteaa. Silti on hienoa, että sadat Britney-fanit ovat kertoneet pitävänsä Emmiestä enemmän kuin omasta idolistaan.

Eric Stifflerin töihin voi tutustua osoitteessa www.striffler.com.