Firevision: Hyvä show on pääasia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisestä semifinaalista Euroviisujen finaaliin upeasti noussut vaasalainen Firevision sai vauhdikkaalla showllaan yleisön puolelleen. Bändin biisiä hehkutettiin runsaasti myös printtimediassa. Lauantaina nähdään, kuinka nuorison suosikki pärjää Euroviisu-kisassa.

Firevisionin semifinaalin show oli koko Euroviisujoukon vauhdikkain. Laadukkaan musiikin ja energian lisäksi show on yhtyeelle tärkeä elementti.

– Meille on tärkeintä, että yleisö viihtyy ja kaikilla on mukavaa. Tätä hommaa ei saa ottaa liian vakavasti, sillä musiikissa on pohjimmiltaan kyse hauskanpidosta, Mikko Tamminen kertoi Stara.fi:lle.

Stara.fi:n havaintojen mukaan suomalaiset artistit ottavatkin musiikin usein liian vakavasti – varsinkin tämän kaltaisissa kilpailutilanteissa. Kysehän on loppujen lopuksi aina viihteestä, vaikka matkassa ollaan voitto mielessä.

Firevisionin tavaramerkiksi muodostui jo semifinaaleissa bändin jalassa nähdyt kullanväriset, glitterillä koristellut tennarit. Finaalissa noita ilmestyksiä nähdään varmasti jo myös yleisön jalassa.

Euroviisut nähdään TV2:ssa suorana lähetyksenä lauantaina kello 19.30 alkaen.