Frederik ja Sillanpää sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Euroviisuissa nähtävät artistit Frederik ja Jari Sillanpää olivat tapahtuman lehdistöötilaisuudessa lähestulkoon sanasodassa, joka pysyi kuitenkin molemminpuolisen kuittailun tasolla.

– Mukava olla täällä Jari Sillanpään kanssa, kun meillä oli viime vuonna sama biisikin, Frederik sivalsi Jari Sillanpäätä liittyen viime vuoden plagiaattisyytöksiin. Frederik syytti Sillanpään voitokasta It Takes 2 To Tango kappaletta kopioksi omasta Tuu jo tangoon kappaleesta.

– Ikävä kyllä tämän illan keikka on playback, muuten olisin vetänyt biisin Tuu jo tangoon, Sillanpää iski Reetua takaisin. Ilmassa oli jo lähestyvän sanasodan merkkejä, mutta TV2:n Aila Havia-Venäläinen vihelsi aikalisän ja vaihtoi puheenaihetta.

Frederik palasi kuitenkin vielä omaan menestykseensä Euroviisuissa.

– Minun traaginen Titanic putosi aikanaan ruodusta vaikka se sai 99% yleisön äänistä, Frederik muisteli vuosien takaista katkeraa viisutappiotaan.