50 Centin levy vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jenkkiläisen hiphop-tähti 50 Centin uusin levy The Massacre on vuotanut internetiin jo ennen julkaisuaan. Albumi tullaan julkaisemaan virallisesti vasta 9. maaliskuuta.

Nyt internetissä kiertävä albumi on MP3-muodossa, joka on normaalia MP3-laatua paljon parempilaatuista tavaraa.

Mikään yllätys albumin päätyminen nettiin ei ole. Nykyisin ”vuotoa” käytetään jopa markkinoinnin keinona, jotta tulevalle levylle saataisiin mahdollisimman paljon näkyvyyttä medioissa. Levy kun päätyy joka tapauksessa jo julkaisupäivänä nettijakeluun.

Levyjen tarkoituksellisesta ”vuotamisesta” on epäilty ainakin Eminemiä ja U2-yhtyettä, jotka molemmat saivat maailmanlaajuisesti paljon palstatilaa aiheen tiimoilta. 50 Centin albumin julkaisee sama levy-yhtiö kuin Emineminkin tuotannon.