Jack Osbournea ei ryöstetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useiden suomalaisten medioiden mukaan Ozzy Osbournen poika Jack olisi ryöstetty. Tämä tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Jack Osbournen matkalaukusta hävisi useiden satojen tuhansien dollarien arvosta koruja ja käteistä rahaa lentomatkalla Lontoosta Los Angelesiin. Hävinneen omaisuuden mukana oli mm. kaksi arvokasta lahjakelloa. Saaliin arvo nousee jopa 390.000 dollariin.

Poliisi epäilee, että omaisuus on anastettu matkalaukusta jo Lontoon lentokentällä ja mahdollisesti jo ennen lähtöselvitystä.

Asiasta ryöstönä uutisoineilla medioilla on kuitenkin suomen kielioppi hieman hakusessa, sillä kyse on ”vain” varkaudesta. Ryöstössä uhrin henkeä ja terveyttä uhataan esimerkiksi aseella tai väkivallalla, mitä ei tässä tapauksessa ole tapahtunut.

Myös edellisen kerran kun Osbournen perheen omaisuutta vietiin heidän asunnostaan, useat mediat uutisoivat tapahtuneen ryöstönä, vaikka ketään ei ollut edes kotona. Silloinkin kyse oli ”vain” varkaudesta, vaikka tekijät saivat miljoonien dollarien saaliin.