Jennifer Lopez myönsi avioliiton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on vihdoin tunnustanut asian, jota on epäilty julkisestikin jo pitkään. Hän on nimittäin myöntänyt olevansa naimisissa popparipoikaystävänsä Marc Anthonyn kanssa. Tähtiartistit ovat olleet naimisissa jo peräti kahdeksan kuukauden ajan.

– Kyllä olemme naimisissa. Kaikkihan sen jo tietävät, eikä se enää mikään salaisuus ole, JLo kertoi jenkkimedioissa. Ensimmäisenä asian ehti uutisoimaan People Magazine.

Lopez ja Anthony ovat siis vältelleet totuuden kertomista peräti kahdeksan kuukauden ajan. Tuona aikana he ovat antaneet kymmeniä haastatteluja, ja lehdistössä on ”tiedetty” asia jo kuukausien ajan.

Lopez on kertonut olevansa elämänsä toisessa vaiheessa. Se voi tarkoittaa avioliiton lisäksi myös perheen perustamista. Tähden itsensä mukaan lapsien tekeminen ei kuitenkaan ole vielä suunnitelmissa.

Jennier Lopezin uusi Rebirth -levy julkaistaan maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Samantha Fox auto-onnettomuuudessa80-luvulla hittilistoilla käynyt povipommi Samantha Fox on joutunut auto-onnettomuuteen Ruotsissa viikonloppuna. Onnettomuus tapahtui valtatie E18:lla, kun tähti oli seurueineen palaamassa Filipstadin keikalta Arlandan lentokentälle.

Samatha Foxia kuljettanut auto joutui muutama kilometri ennen lentokenttää luisuun ja ajautui ojaan, jossa auto kääntyi katolleen. Kyydissä olijat selvisivät vakavasta tilanteesta ruhjeilla. Tähti kuljetettiin ambulanssilla Enköpingin sairaalaan.

Samassa Chevrolet Van -autossa oli mukana myös Foxin manageri-tyttöystävä Myra Stratton. Molemmat saivat ruhjeita ja kärsivät rintakivuista.

Samantha Fox on kokenut uuden tulemisen Touch Me -kappaleesta tehdyn coverin myötä. Gunther -niminen tähti on nostanut kyseisen viisun uudelleen lukuisten maiden tanssilistoille.