Simpsoneiden homoseksuaali paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman piirrossarjan, Simpsoneiden, kauan odotettu homojakso nähtiin juuri Yhdysvalloissa. Fox-kanava antoi jo etukäteen tietoa, että jaksossa paljastuu, kuka sarjan hahmoista on homoseksuaali.

Yleisin veikkaus homoseksuaaliksi oli ehdottomasti Smithers, mutta näin ei kuitenkaan ollut – ei ainakaan vielä. Fanit odottavatkin nyt, että hänkin paljastuu lähiaikoina homoksi, koska hän on ollut mm. mukana homoristeilyllä, suudellut miespuolista pomoaan jne.

Jenkkiyleisön suuureksi hämmästykseksi Simpsonien ensimmäiseksi homoseksuaaliksi hahmoksi paljastui Margen sisko Patty Bouvier!

Kyseisen jakson teemana on homoliittojen laillistaminen Springfieldin turismin kasvattamiseksi. Homer saa luvan vihkiä homopariskuntia ja hän rakentaakin takapihalleen kappelin vihkimisiä varten.

Patty pyytää Homeria vihkimään hänet ja uuden naisystävänsä. Marge ei sulata siskonsa seksuaalista taipumusta ja uutta elämäntyyliä. Stara.fi ei vielä paljasta jakson loppuratkaisua. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu.