Jani Wickholm : Hukun

Singlet · Stara.fi

Idols-kisassa toiseksi sijoittunut Jani Wickholm on pitänyt viimeaikoina hiljaiseloa ns. halpisjulkisuuden kanssa. Hän onkin voittajakolmikosta se, jonka ura tulee todennäköisimmin jatkumaan vuosia muiden jo hautauduttua unohduksen suohon. Kohderyhmänä kolmikymppiset naiset ovat haastava, mutta myös uskollinen ryhmä.

Nyt Wickholmilta julkaistaan ensimmäinen single, jonka päälle on kasautunut jo aikalailla odotuksia. Hukun on kaunis melodinen rock-slovari. Otollisin aika tämän kuunteluun on kesäinen pimenevä ja lämmin ilta. Siis tunnelmointia parhaimmillaan.

Wickholmin musiikilliset lahjat eivät pääse täysin oikeuksiinsa vielä tässä biisissä, vaikka tämäkin on hyvä biisi. Hän on myös itse kirjoittanut kappaleita syksyllä julkaistavalle esikoislevylleen. Viihdelehti Stara.fi ennakkokuunteli albumia ja lupaa, että sieltä tulee löytymään helmiä ja uusia hittejä. Myös Janin itsensä kirjoittamia.

Hukun -kappaleen on säveltänyt ja sovittanut Idols-kisassakin tuomaroinut Hannu Korkeamäki. Sanat ovat Edu Kettusen käsialaa. Wickholm on itse ollut mukana sovittamisessa.

Pisteet 3/5