JoJo : Leave (Get Out)

Singlet · Stara.fi

Jenkkilästä tulee jälleen usi teinisensaatio. Vasta 13-vuotias JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on ensimmäinen valkoihoinen artisti Blackground -levymerkillä, josta ovat aiemmin ponnistaneet maailmalle mm. Tony Braxton, Timbaland ja Aaliyah. JoJon ensimmäinen hittisinkku on jenkkilistat valloittanut Leave (Get Out), joka julkaistaan nyt myös Euroopassa.

JoJoa voisi hyvällä syyllä sanoa uudeksi Avril Lavigneksi. Musiikki kulkee pääpiirteittäin samoja linjoja, ääni on lähellä Avrilin soundia ja promokuvatkin hakevat hieman avrilmaista lookia. Esikuva lienee siis selvä. Lisäksi myös JoJo kirjoittaa itse kappaleitaan.

Popparin ensimmäisen sinkun takaa löytyy tuottajakaksikko Soulshock & Karlin, joka on aiemmin tuottanut materiaalia mm. Whitney Houstonille ja Craig Davidille.

Leave (Get Out) on kaunis ja erittäin toimiva poppibiisi. Koko biisin ajan taustalla soiva kitarariffi sopii biisin henkeen hyvin. Tähän keitokseen kun lisätään vielä voimakas, hyväsoundinen kertosäe niin homma on siinä. Kertosäe toimii siis erittäin hyvin.

Suomessa julkaistavassa sinkussa mukana tulee myös Hip Hop Club -remix, joka tosin jää hieman kevyeksi varsinkin soundeiltaan, eikä radioversion pehmeyttä löydy. Remix ei yllä ihan sille asetetulle tasolle…

Tässä voi kuitenkin olla yksi kesän kuumista hittibiiseistä teinirintamalla.

Pisteet 4/5