Radio NRJ järjestää jättikonsertteja

Viihdeuutiset · Stara.fi


Radio NRJ tulee järjestämään kesän aikana NRJ In The Park -nimellä kulkevia konsertteja eri puolilla Suomea. Ensimmäinen konsertti nähdään Tampereella 13. toukokuuta, kun Särkänniemen lavalle nousevat mm. Antti Tuisku, Zen Cafe, PMMP ja Apulanta.

Tapahtumissa tullaan siis näkemään maamme kirkkaimpia pop- ja rocktähtiä. Konserttiin ei tarvita erillistä lippua, vaan sitä pääsee seuraamaan normaalilla huvipuiston sisäänpääsymaksulla.

Konsertti myös televisioidaan ja näytetään Nelosella 22. toukokuuta, kertoo Nelosen verkkoversio.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat