Anniina : Why (So Easily)

Singlet · Stara.fi

Idols-kisasta tutuksi tulleen Anniinan esikoissinkku on Why (So Easily). Kappaleen soundi on jossain Alanis Morrisetten maisemissa, eli nyt mennään kansainvälisessä pop-rock-maailmassa.

Anniinan laulusoundi on ainakin tällä sinkulla ohuen kuuloinen, mutta silti musiikkityyliin sopiva. Tämä biisi voisi hyvinkin soida radiokanavilla Suomen lisäksi myös muualla maailmassa ilman, että siitä huokuisi suomalaisuus liikaa läpi.

Sinkulta löytyy myös Pop Mix, joka on lähes identtinen ensimmäisen version kanssa. Ainoa ero on se, että Pop Mixin soundi on tunkkainen ja samea. Masterointi on tainnut jäädä tämän version kanssa hieman puolitiehen tai promosinkulle on päätynyt vahingossa väärä versio.

Joka tapauksessa normaalin version soundi toimii mukavasti. Ihan hyvä aloitus Anniinalta. Anniinan esikoislevy julkaistaan ensi keväänä.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat