Chorale : Huominen

Singlet · Stara.fi

Viime vuoden aikana pikku hiljaa tunnetuksi tullut danceyhtye Chorale julkaisee esikoislevynsä Unimaailma 9.2.2005. Nyt tuolta levyltä julkaistaan vielä promosinkku Huominen. Biisi on slovariosastoa ja positiivinen yllätys tuhruisen Sade sinkun jälkeen.

Naisvokaalit kuulostavat heleän puhtailta ja 90´s-soundit pysyvät asiaankuuluvasti taustalla. Myös väliosan pianosoundi kuulostaa hyvältä. Kokonaisuudessaan kappale on samaa sarjaa varsin toimivan Univiidakko -kappaleen kanssa. Kertosäe on tässäkin kepeän kaunis.

Sinkulla on mukana myös nopea versio samasta kappaleesta. Perusosiltaan se on ihan jees, mutta piipitysmelodia ja -soundi on edelleen kuin kahden markan casiosta. Ei toimi millään, paitsi ehkä Peräseinäjoen kaljabaarin tanssilattialla. Onneksi slovariversio kuulostaa oikein hyvältä.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat