Happoradio : Hitaasti

Singlet · Stara.fi

Happoradio on noussut parissa vuodessa varteenotettavaksi tekijäksi Suomen pop-rock -markkinoilla. Mielestäni yhtyeen voima piilee mukaansa tempaavissa melodioissa ja vahvoissa soundeissa. Varsinkin Linnusta sammakoksi ja Tanssi -hitit ovat hienoja kappaleita.

Tuorein single Hitaasti on nimensä mukaisesti hieman rauhallisempi viisu, mutta tässäkin on aineksia vähintään radiohitiksi. Soundipuoli on kevyttä rockia, ilman turhia vedätyksiä, mutta kunnon kiratasoolo kuitenkin kuuluu tähänkin biisiin. Melodiat toimivat tuttuun tapaan hyvin.

Akin laulu on eteerisen rauhallista. Taustalla hiljaa soiva kitarariffi yllättää biisin loppuvaiheessa positiivisesti. Se on kuin salassa pidetty tunnelman luoja, joka päästetään lopulta irti. Toimii.

Sinkulla on mukana myös ”jäähdyttelyversio” samasta kappaleesta. Siinä mennään vieläkin rauhallisemmille vesille akustisena. Vokaalit on nostettu todella pintaan. Tämä ei ole paras Happoradion kappale, mutta erittäin hyvä kuuntelubiisi, jonka panee mielellään soimaan toisenkin kerran heti perään.

Pisteet 3/5