Infernal : From Paris To Berlin

Singlet · Stara.fi

Tanskalainen vuodesta 1997 saakka kasassa ollut Infernal -bändi on tähän saakka rypenyt housen ja clubimusiikin b-sarjassa. Yhtyeellä ei ole vielä takanaan yhtään hittiä, vaikka sinkkuja on julkaistu jo reilut kymmenen.

Nyt on kuitenkin aika ponkaista suoraan kärkikaartiin uudella sinkulla From Paris To Berlin. Biisi on posiviitinen yllätys – vokaali-housea kunnon poljennolla ja oikein miellyttävillä vokaaleilla.

Paw Lagermannin ja Lina Rafnin muodostama yhtye on saanut kasaan biisin, joka saa tanssilattialla kuhinaa aikaan. Myös tiskijukan jalka alkaa väkisinkin naputtaa lattiaa. Linan vokaalit toimivat hyvin ja kokonaisuus on hallussa. Soundimaailmasta tulee mieleen vuosituhannen vaihteen muutamat house-projektit.

Promosinkulla on mukana myös Dj Alligator Meets Mr President Club Mix, jossa onkin hervottoman hauskasti lainattu Mr Presidentin 90-luvun alun Up’n Away -jättihitin melodiaa. Klassikkokamaa.

Yhtyeeltä julkaistaan lähiaikoina myös samanniminen albumi. Toivottavasti levyn materiaali on yhtä laadukasta kuin tämä maistiainen.

Pisteet 5/5