Jonna : Kasvot vedessä

Singlet · Stara.fi

Jonna Pirisen tuoreimmalta albumilta julkaistaan nyt slovarisinkkuna albumin nimikappale Kasvot vedessä. Jonnan ja Jukka Immosen yhdessä säveltämä biisi esittelee herkempää ja rauhallisempaa Jonnaa. Kappaleen sanat ovat Jonnan omasta kynästä.

Kappaleen alussa mennään akustisesti hyvinkin rauhallisissa tunnelmissa pelkän pianon säestämänä, mutta kappale kasvaa pikku hiljaa kohti loppuaan. Taustalla kuullaan komeita viuluja, jotka Jukka Immonen on sovittanut. Jonnan äänikikkailut väliosissa ovat tämän kappaleen parasta antia. Myös kertosäe toimii mukavasti.

Kasvot vedessä on ihan kelpo raita, mutta ei silti albumin parhaimmistoa.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat