Lindsay Lohan : Rumours

Singlet · Stara.fi

Lindsay Lohan on jenkeissä kiistanalainen henkilö – häntä joko vihataan tai rakastetaan. Äskettäin hänet äänestettiin maan ärsyttävimmäksi julkkikseksi. Nyt on vuorossa ensimmäinen singlelohkaisu 21. helmikuuta julkaistavalta Speak -albumilta.

Ensimmäinen fiilis Rumours biisistä on, että tämähän toimii. Soundipuoli on siis hallussa. Siinä mennään aika lähellä Britneyn viimeaikaisia biisejä, ja jotain tunnelmia on lainattu myös Madonnan rajuimmista biiseistä. Mitään selvää osiota ei kuitenkaan ole kopioitu.

Lindsayn ääni on vedetty vocoderin kautta, joten hänen lauluäänestään ei voi sanoa oikein mitään. Lohanin entinen poikaystävä Aaron Carter on kuitenkin veikannut, että Lindsay ei osaa laulaa. No, ei osaa moni muukaan nykyisin levyjä julkaiseva. Tästä on esimerkkejä myös tuoreessa kotimaisessa tuotannossa.

Lindsayn biisi on ihan tanssittavaa kauraa, ja veikkaan tämän toimivan kiitettävästi myös klubien ja discojen tanssilattioilla. Mutta vain jos kappale saa muutenkin soittoa esimerkiksi radioissa. Positiivinen yllätys kohuprinsessalta. Tämä jättää kyllä odottamaan albumin julkaisua. Sinkulla on mukana myös pari Full Phat -remixiä.

Pisteet 3/5