Petri Munck : Totta vai harhaa 2005

Singlet · Stara.fi

Levoton prinssi on jo Petri Munckillekin onneksi historiaa, ja nyt on tulossa uutta materiaalia. Seuraavaa levyä odotettiin jo joulumarkkinoille, mutta levyn julkaisua siirrettiin, koska ”pakettia ei saatu kasaan”. Tulevan levyn nimi on klo 02.00.

Tulevan levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu Totta vai harhaa julkaistaan nyt siis uudelleen 2005 versiona. Biisi on hyvin petrimunckmainen kappale. Slovari, jonka melodiassa piilee paljon voimaa. Hieman särähtävän bridgen kautta noustaan kertosäkeeseen, joka tosin toimii hienosti. Kertsi jää helposti soimaan päähän.

Biisin ensisävelistä tulee mieleen Kotikatu -tv-sarjan tunnari. Onneksi flashback menee pian ohi. Kappaleen on säveltänyt Petri itse ja sovituksesta on vastannut Risto Asikainen. Loppujen lopuksi kappale on kovin samanlainen kun miehen esikoislevyn kappaleet. Olisin odottanut hieman suurempaa muutosta soundiin. Toisaalta miksi sitä hyvää kaavaa muuttaa…

Pisteet 3/5