Don Johnson Big Band Kiinaan

Viihdeuutiset · Stara.fiSuomalainen Don Johnson Big Band -yhtye on kutsuttu keikoille Kiinaan 1.-7.5.2005. Yhtye esiintyy Chaoyang International Pop Music -ulkoilmatapahtumassa yhteensä neljä kertaa.

Festivaali järjestetään Pekingin keskustassa sijaitsevassa Chaoyang-puistossa, joka on yksi Aasian suurimmista puistoista.

– Vaikka ajatuksemme ovatkin tällä hetkellä täysin levyn teossa, näin yllättävästä tarjouksesta oli mahdotonta kieltäytyä. Sanomattakin on selvää, että olemme hyvin innoissamme. Chaoyangin festivaali toimii hyvänä lähtölaukauksena tavoitteellemme valloittaa yli 1,2 miljardin kiinalaisen sydämet, nauraa DJBB:n keulahahmo Tommy Lindgren.

DJBB työstää parasta aikaa seuraavaa albumiaan, joka on järjestyksessä yhtyeen kolmas kokonainen levy. Edellinen albumi Breaking Daylight myi upeasti platinaa ja sen kappaleet soivat pitkään discoissa ja radioissa. Lisäksi yhtye pokkasi levystä kaksi Emma-pystiä.

Ensi kesänä yhtye heittää Suomessa vain yhden keikan. Don Johnson Big Band nousee Ilosaarirockin lavalle 17. heinäkuuta.