Mariah Carey paparazzin kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Mariah Carey on hyökännyt häntä kuvanneen paparazzin kimppuun. Rannalla rentoutumassa ollut Carey kiivastui, kun rannalla ollut valokuvaaja seurasi hänen jokaista liikettään.

Saatuaan tarpeeksi väijymisestä ja kuvaamisesta 35-vuotias poppari menetti malttinsa ja hyökkäsi nyrkein paparazzin kimppuun.

– Unelmoin, että voisin joskus mennä rannalle ihmisten joukkoon ilman että minut tunnistetaan ja jopa eristetään, Carey haaveilee. Haluasin mennä uimaan ilman, että ihmiset yrittävät saada minusta kuvia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat