Nicole Kidman kärsi burnoutista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä Nicole Kidman on kertonut kärsineensä vakavasta työuupumuksesta viime vuoden lopulla. Parhaillaan Suomenkin valkokankailla Tulkki -elokuvassa nähtävän tähden voimat alkoivat loppua vuoden 2004 lopussa.

Uupumus kuitenkin väistyi, kun 37-vuotias Kidman päätti pitää kolmen kuukauden loman kotikaupungissaan Sydneyssä kuluvan vuoden alkupuolella. Ennen tätä ilmoitusta hänelle on mediassa veikattu jos jonkinlaisia vaivoja syömishäiriöstä lähtien.

– Uupumukseni johtui liiasta työnteosta. Jos minulle tarjottiin hyvää käsikirjoitusta ja hyvää ohjaajaa, en kertakaikkiaan voinut sanoa ei, hän kuvailee uupumukseen johtaneita syitä. Nyt minun on opittava sanomaan ei.

Nyt tähti on jälleen kunnossa ja haluaa, että huhut hänen syömishäiriöstä unohdetaan. Parhaillaan Suomessakin pyörivässä Tulkki -elokuvassa hän tekee yhden uransa parhaista rooleista.