NRJ Hits 5

Albumit · Stara.fi

Kuluvan vuoden tiukin hittikokoelma on selkeästi NRJ Hits 5. Tuplalevylle on kasattu radiokanavan suosituimmat viisut, joita riittää peräti 30 biisiä.

Levyn parhaimmistoa ovat tietenkin tuoreet hitit, kuten Christian Walzin Wonderchild, Within Temptationin Stand My Ground, Bomfunk MC’sin Turn It Up ja Poets of the Fallin upea Lift. Lisäksi mukana ovat myös muut tutut hitit, kuten Technicolourin All My Life, Usherin Caught Up jaThe Chemical Brothersin Galvanize.

Parast hittimateriaali on keskittynyt liikaa ykköslevylle, ja kakkoslevyn tunnelma onkin hieman tavallisempi. Toki sieltäkin tuttuja viisuja löytyy Anastaciasta lähtien. Kokonaisuutena NRJ Hits 5 on vuoden paras kokoelma, mikäli pitää esimerkiksi discoissa soitettavasta musiikista. Dj-käytössäkin tässä on potentiaalista tavaraa.

Pisteet 4/5