Kelly Osbourne värjäsi koiransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen tytär Kelly Osbourne on tunnettu siitä, että hänen hiuskuontalonsa väri muuttuu lähes viikonpäivien mukaan. Nyt popparinakin tunnetulle nuorelle naiselle ei riitä enää oman takkutukkansa värjäys, sillä väri-innostuksen uhriksi on joutunut jo hänen Piglet-koiransakin.

Kelly päätti vaalentaa koiransa turkin ihmisten hiuksille tarkoitetulla vaalennusaineella, ja sitten hän vielä värjäsi bulldogin turkin pinkiksi. Koiranystävät toivovat nyt, että Kellyn esimerkki ei saisi aikaan turkin vaalennusintoa muilla koiranomistajilla. Koirien turkille löytyy toki myös siihen tarkoitukseen sopivia kasvisperäisiä aineita.

Koiran turkin värjäykselle löytyi lopulta motiivikin, se nimittäin markkinoi Kellyn uutta albumia Sleeping in the Nothing. Siinä vasta koiranelämää.