Schnappi-mania leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksassa valtaisan menestyksen saanut Schnappi-krokotiilista kertova lastenlaulu on valloittanut Keski-Euroopan. Seuraavaksi valloittava rallatus valtaa myös Ranskan ja Skandinavian. Tähän mennessä sinkkua on myyty jo pelkästään Saksassa yli miljoona kappaletta ja se on ollut sinkkulistan ykkösenä 10 viikkoa putkeen.

Viisivuotiaan Joy Gruttmannin laulama Schnappi päätyi levytykseksi tytön omasta tahdosta. Joyn täti, paljon lastenmusiikkia säveltänyt Iris Gruttmann taipui sinnikkään tytön pyyntöön tehdä hänelle oma biisi. Kappale levytettiin omaksi iloksi helmikuussa 2001 ja parin vuoden aikana se lähti elämään omaa elämäänsä internetin ihmeellisen maailman kautta.

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, Stara.fi veikkaa Schnappia yhdeksi kesän suosituimmista hiteistä. Mikäli sinkku saadaan ajoissa kauppoihin.

Kuuntele biisi ja tsekkaa Schnappi -video tästä.