Coolio tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Coolio on solminut uuden levytyssopimuksen MIG Recordsin kanssa. Sen seurauksena Cooliolta julkaistaan uusi albumi. Levyn julkaisuajankohtaa ei vielä kerrottu.

Hiphopin megatähtii lukeutuvan Coolion suurin hitti on Gansta’s Paradise -jättihitti, joka on tosin cover-versio eräästä latinohitistä. Coolio on menestyksekkään uransa aikana myynyt maailmanlaajuisesti jo useita miljoonia albumeita ja hänet on palkittu useilla äänitealan palkinnoilla.

Uuden sopimuksen myötä Coolio haluaa rohkaista maailman nuoria käyttämään rohkeammin digitaalista tekniikkaa yhdessä musiikin kanssa. Tarkoituksena on nostaa laillisen digitaalisen jakelun osuutta niin kappaleiden nettilataamisessa kuin myös soittoäänissä.

Samassa yhteydessä Coolio julkaisee myös uuden verkkopalvelunsa osoitteessa www.coolioatmig.com. Uutisen julkaisuhetkellä tuo saitti ei kuitenkaan vielä ollut toiminnassa.