Katie Holmes deittailee Tom Cruisea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dawson’s Creek sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Katie Holmes on kietonut supertähti Tom Cruisen pauloihinsa. Pari on nähty yhdessä romanttisella illallisella jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt Cruisen sisko Lee Anne DeVette on vahvistanut parin seurustelleen jo viikkoja.

Uusi julkkispariskunta on parhaillaan viettämässä romanttista lomaa Italiassa, jossa paparazzit ovat kuvanneet heidät liikkuvan käsi kädessä. Matkalla on myös työtarkoitus, sillä Cruise vastaanottaa siellä tänään paikallisen leffa-alan palkinnon elokuvan eteen tekemästään työstä. Lisäksi pari tapasi eilen Italian presidentin Carlo Azeglio Ciampin.

Tom Cruisella ja Katie Holmesilla on 16-vuotta ikäeroa. Holmes erosi helmikuussa poikaystävästään Chris Kleinistä, ja sittemmin hänet on yhdistetty mm. Josh Harnettiin. Cruise taas erosi viime vuonna näyttelijä Penelope Cruzista, ja ehti sen jälkeen seurustella pari kuukautta malli Sofia Vergaran kanssa.