Koneakti Benny Benassi Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä vallalla olevan konemusiikki-suuntauksen esikuva Benny Benassi saapuu keikalle Suomeen. Italialainen Benassi esiintyy Helsinki Clubilla 26. huhtikuuta. Tanssikansan parissa lista-akti tunnetaan parhaiten Satisfaction -hitistään, joka on sittemmin saanut lukuisia jäljittelijöitä. Toki lähes samaa soundimaailmaa työsti aiemmin jo mm. Zombie Nation -projekti.

Clubin lehdistötiedotteen mukaan Benassin tyyli on ”kesäistä hands in the air -housea parhaimmillaan”.

Milanossa syntyneen Benassin ensimmäinen hitti oli vuonna 2001 julkaistu KMC -yhtyeen I Feel So Fine, jonka Benny tuotti veljensä Allen kanssa. Benassin oma tyyli on sekoitus electroa, technoa ja housea minimalistiseen sävyyn. Lopullisen läpimurron Benny teki siis vuoden 2002 klubihitti Satisfaction.