Darin : Money For Nothing

Singlet · Stara.fi

Darin Zanyar on uusi ja mielenkiintoinen r&b-osaston tulokas, jonka single Money For Nothing on nopeasti saanut miehelle sankan fanijoukon myös Suomessa. Biisin on lohkaistu The Anthem -albumilta, joka meni suoraan Ruotsin albumilistan ykköseksi.

Tukholmalainen Darin osallistui Ruotsin Idols-kisaan, josta hänet bongattiin nopeasti levyttäväksi artistiksi. Nuori mies on tällä hetkellä kuumaa kamaa Ruotsissa, ja Suomessakin on havaittavissa pientä Darin-manian alkua.

Money For Nothing -biisi on liki täydellinen pop-tuotos. Soundimaailma on hiottu ruotsalaiseen tapaan virheettömäksi kokonaisuudeksi ja Darinin ääni sopii biisiin upeasti. Lisäksi kertosäe on todella tarttuva. Tässä on varmasti yksi kesän soitetuimmista kappaleista ainakin radiotaajuuksilla.

Pisteet 4/5