Sara Nunes esillä musiikin jättimedioissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi saamien tietojen mukaan helsinkiläinen laulajatar Sara Nunes teki vappuaattona suomalaisen pop-musiikkiteollisuuden historiaa, kun hänen haastattelunsa julkaistiin saman päivän aikana kahdessa maailman suurimassa rock-mediassa.

MTVnews ja Rolling Stone uutisoivat näkyvästi Nunesin uuden singlen Simon Can’t Sing, jolla poppari suomii television laulukilpailu-formaatteja. Samaa uutista lainattiin sittemmin lukuisissa muissa viihdealan medioissa. Kappaleen nimen ”Simon” tarkoittaa American Idols-tuomari Simon Cowellia, joka on haukkunut maan rakoon satoja artistin urasta haaveilevia nuorukaisia.

Samaisen kappaleen musiikkivideo pyörii parhaillaan MTV Nordicilla. Videossa American Idol -tuomarit mm. kidnapataan. Sinkku julkaistaan USA:ssa huhtikuun aikana, ja uutisointi on aiheuttanut jo suurta mielenkiintoa kappaletta kohtaan. Sara Nunesin levy-yhtiöllä ei ole vielä voimassa olevaa jakelusopimusta USA:ssa.

Sara Nunesin debyyttialbumi How 2 Rule Da World In 12 EZ Lessons julkaistaan Suomessa myöhemmin vuoden 2005 aikana.