Victoria Beckham sai tarpeekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimman avioparin toinen osapuoli, Victoria Beckham, on kyllästynyt median negatiiviseen kirjoitteluun pariskunnan elämästä. Hän on pyytänyt, etteivät lehtien lukijat ottaisi kirjoittelua todesta.

Entinen Spice Girl ja hänen futaajamiehensä David Beckham ovat olleet, myös omasta halustaan, lehtien palstoilla jo vuosia. Viime aikoina uutisointi on kuitenkin saanut negatiivisia sävyjä varsinkin heidän avioliiton tilasta uutisoitaessa.

Viime vuonna kohuttiin Davidin suhteesta Rebecca Loosiin ja tänä vuonna on kirjoiteltu paljon lastenhoitaja Abbie Gibsonin syytöksistä, jonka mukaan Beckhamit ovat kriisissä ja lähes eron partaalla. Nyt Victoria on kertonut mittansa tulleen täyteen ja hän on aloittanut pienimuotoisen kampanjan parin maineen puhdistamiseksi.

Victoria on ottanut tehtäväkseen muuttaa ihmisten mielipiteitä ja todistaa avioliiton olevan kunnossa. Hän onkin vieraillut viime aikoina monessa tv:n keskusteluohjelmassa kertomassa, että kaikki on kunnossa.