Basement Jaxx : The Singles

Albumit · Stara.fi

Basement Jaxx on ollut vuosien ajan tanssimaailman edelläkävijöitä. Yhtye on uudistanut omaa soundiaan siihen tahtiin, että edes fanit eivät ole aina pysyneet perässä.

Nyt hittejä on kasassa jo sen verran, että on aika julkaista kokoelma parhaista paloista, eli Basement Jaxx : The Singles. Platta sisältää 15 sinkkua, ja albumin saa aloittaa luonnollisesti yhtyeen läpimurtohitti Red Alert, joka tanssitti jo 90-luvun lopussa.

Hittilinjalla jatkavat suhtellisen tuore Good Luck ja hiukan vanhempi Romeo. Uusin hitti on Oh My Gosh, joka on jälleen ihan uutta Basement Jaxx -soundia ja kaikin puolin hieno raita. Kyllä tällä yhtyeellä hittejä riittää.

Toki levyllä on mukana myös sinkkuja, joita ei ole aiemmin kuullutkaan. Nuo tuovat levylle myös vaihtelua. Tutut hitit on painotettu ehkä liiaksi levy alkupuolelle. Kokoelma on todellinen ilotulitus tuttuja ja tuntemattomia, mutta hyviä tanssikappaleita. Tämä menee dj-käytön lisäksi myös kotikuunteluun.

Pisteet 4/5