Justin Timberlake Shrek kolmoseen

Viihdeuutiset · Stara.fiPoppari Justin Timberlake on kiinnitetty kihlattunsa Cameron Diazin kanssa seuraavaan Shrek -elokuvaan. Justin antaa äänensä King Arthuria esittävälle piirroshahmolle.

Mukana on kahden edellisen leffan tapaan päärooleissa myös Eddie Murphy ja Mike Myers. Myers esittää Shrekiä ja Murphy ihastuttavaa ja vauhdikasta aasia. Cameron Diaz antaa myös jatkossa äänensä prinsessa Fionalle.

Elokuvan tuottaja Aron Warner vannoo, ettei Cameron Diaz vaatinut saada poikaystäväänsä elokuvaan. Tuottajan mielestä Timberlake oli paras vaihtoehto kyseiseen rooliin, johon hän halusi saada mahdollisimman persoonallisen tähden.

Knoppitietona kerrottakoon, että Justin Timberlake oli mukana myös Shrek 2 -elokuvassa. Tarkkasilmäisimmät voivat löytää hänen ”Sir Justin” julisteensa vilahtavan prinsessa Fionan makuuhuoneen seinällä…