Painajainen perheessä

Elokuvat · Stara.fiViiden vuoden takainen Perhe on pahin -komedia saa nyt jatkoa. Esikoinen oli erittäin hauska pätkä, mutta silti jatko-osa päihittää sen mennen tullen, mikä on todella harvinaista. Painajainen perheessä on hulvaton elokuva, jossa suurin osa katsojista saa nauraa mahansa kipeäksi. Muut eivät vain tajua leffan vitsejä.

Gaylord Focker (Ben Stiller) on menossa tapaamaan tyttöystävänsä Pam Byrnesin (Teri Polo) ja hänen vanhempiensa kanssa omia vanhempiaan. Odotettavissa on siis piinkovan entisen CIA-agentti Jackin (Robert DeNiro) ja leppoisan Bernien (Dustin Hoffman) tapaaminen.

Jo matka vanhempien luokse on koettelemus, jossa mitataan Jackin luottamuksen kehän toimivuutta. Perillä odottaakin jotain aivan muuta, kun Fockerin suku pääsee vauhtiin. Leffassa on otettu kaikki mahdollinen irti tuosta ihmeellisestä sukunimestä ja meno on hauskan sijaan hervottoman hauskaa.

Perhe on painajainen on hauska komedia, jonka voi katsoa huoletta toiseenkin kertaan. Toivottavasti tulossa olisi vielä kolmaskin leffallinen tämän ryhmän kohellusta. Tässä taitaa olla vuoden hauskin elokuva.

Genre: Komedia (K11)

Ohjaaja: Jay Roach

Pääosissa: Robert de Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Blythe Danner, Barbra Streisand, Teri Polo

Kesto: 1h 57min

Ensi-ilta: 18.2.2005

Pisteet 5/5