Simpson ja Knoxville yhdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-sarjasta ja useista menestyselokuvista tuttu Johnny Knoxville ja mediapersoona Jessica Simpson ovat joutuneet huhumyllyyn Yhdysvalloissa. Kaksikon kerrotaan ihastuneen toisiinsa yhteisen elokuvan kuvauksissa ja nyt seurustelevan.

Molemmat osapuolet ovat kuitenkin kiistäneet kaikki tiedot mahdollisesta suhteesta. Page Six -jenkkilehden mukaan pariskunta nähtiin viime lauantaina halailemassa ja hivelemässä toisiaan eräissä julkkisbileissä Los Angelesissa.

Knoxville on tunnetaan armottomana naistenmiehenä siitäkin huolimatta, että hän on naimisissa ja yhden lapsen isä. Viime vuonna hänet bongattiin mm. malli Bridget Hallin kainalosta. Hän kuherteli myös malli Kate Mossin kanssa Franz Ferdinandin keikalla.

Myös Jessica Simpson on tahollaan naimisissa. Hänen avioliittonsa Nick Lacheyn kanssa kerrotaan olevan jo tukevasti karilla.